ONLINE MÉDIA - Ingyen ONLINE TV és ONLINE RÁDIÓ az interneten! Saját webrádió készítése!
INGYEN online TV és RÁDIÓ adók rendszeres frissítéssel!

FELVETT TV MŰSOROK

Kabaré TV
Mese TV

MAGYAR TV CSATORNÁK

Bácska TV
Budapest TV
Cool TV
Duna TV
Duna Autonómia TV
E-Klub TV
Fix TV
FullArts TV
Halom TV
HírTV
HotSpot TV
Magyar ATV
Minimax TV
MTV1
MTV2
M1 Televízió Mátészalka
Nyíregyházi Televízió
Rend Televízió
RTL Klub
SimSport TV
SopronTV
Szeged Városi Televízió
Szombathelyi Televízió
SzuperNetTV
TV2
TV13
Utifilm TV
VitalTV
Zenit TV
Zugló TV

HÍRSZOLGÁLTATÁS

PARTNEREK

Sütemény receptek
 
Online Cégkatalógus

Online Média arrow FórumOnline Média Fórum
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
Az Rtlklub csökkentené a nézettséget (0 fő olvassa) 
TV műsorok, TV adók
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: Az Rtlklub csökkentené a nézettséget
#632
AmandaLear (Felhasználó)
Kezdő fórumozó
Hozzászólások: 1
graphgraph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Az Rtlklub csökkentené a nézettséget 8 éve, 4 hónapja  
Egyszer fizetek egy televíziós csomagot azért, hogy az Rtlklub Heti Hetes című műsorát megnézhessem, de nem tudok fennmaradni hétfő reggelig. Továbbá fizetek egy internet előfizetést annak érdekében, hogy az éjfél körül adott műsort legalább utólag visszanézhessem interneten. Regisztráltam az Rtlklub oldalán, mert az új üzletpolitika ezt írta elő feltételként, ugyanis mostantól nem lehet ám csak úgy anoním nézegetni. Regisztráltam, bár igen fenyeget, hogy később az egy hétnél régebbi videokért harmadszor is fizetni kell (először az Rtlklub komplett műsoráért leszurkolt TV-előfizetés, másodszor az internet díja). Az egy hétnél nem régebbi ismétlés visszanézése "INGYENES", ezért ugyanis csak duplán fizetek, és nem triplán.
Persze hiába regisztráltam, az egy hétnél nem régebbi "INGYENES" (eddig csak kétszer kifizetett, de még egyszer sem látott) műsort sem tudom megnézni, mert hang van ugyan, de a kép vontatott. Van ugyanis a silverligt, amit le kell tölteni. Sebaj, végtelen a türelmem! Ezt is letöltöttem! Csakhogy a Heti Hetest még mindig nem nézhetem meg, pedig megelégednék az egy hétnél nem régebbi ingyenes epizóddal is!
Meg kell venni a Fiber Power izét is (marketing tanulmányaimból rémlik, hogy ezt hívták régebben árukapcsolásnak, ami a tisztességtelen piaci magatartás kifejezés alatt volt egy sorral), meg persze kell új internet hozzáférés is, az én mobilinternet modemem ugyanis nem az Rtlklub oldalán reklámozott FÉNYSEBESSÉGGEL megy, a feltett videok viszont úgy tűnik csak ezzel a sebességgel lennének letölthetők. Meg kell hagyni, eddig még mindent elértem a mobilinternettel, egyedül az Rtlklub műsorait nem.
Tehát kell új internet előfizetés, új szoftver, sok pénz a fizetős videók letöltéséhez, és nem árt új számítógép valamint tévé, amin pénzbedobó nyílás is van, hogy az Rtlklub műsoraiért további különdíjakat dobhassak be annak érdekében, hogy végre egyszer láthassam a Heti Hetest. Aztán ha beindul az üzlet, talán percenként megállnak ezek a videok, s a "kedves nézőnk, a Heti Hetes következő egy percét újabb 50 forint bedobása után nézheted meg" üzenet lesz a képernyőn olvasható.
Mégis mit képzelnek ezek? Milyen ország ez, hogy itt még ezt is meg lehet csinálni? Se felügyeleti szerv, se eszünk nekünk fogyasztóknak?!
Ha többé senki nem nézné az Rtlklubot egészen addig, amíg le nem állnak ezzel a magatartással, azon vajon elgondolkodnának? Vagy ez a csatorna olyan sikeres, hogy mostmár a nézők nélkül is boldogul?!
A Heti Hetes rendszeres szereplői olyan emberek, akiktől sokan rengeteget tanulhatnának. Kár, hogy az Rtlklub fejébe szállt a dicsőség a nézettségi ráta láttán, és vagyoni helyzet alapján diszkriminálja azokat, akik szeretnék őket látni, hallani. Eddig is meglehetősen furcsa volt, hogy a rengeteg fórumhozzászólás ellenére - amely egytől egyig arról szólt, hogy dolgozó ember, de nyugdíjas sem tud a műsorkezdésig fennmaradni (nemhogy a végéig) - csak azért is késő éjjel adták a műsort.
Ja! A kedvenc tv adóm az Rtlklub VOLT!
Már meg sem merem kérdezni, hogy hol nézhetném meg a hagyományos módon a Heti Hetes legutóbbi három (sőt a maival együtt négy) adását, mert gondolom amiből pénz csinálható, az már le van védve, nehogy valaki tortúra nélkül megnézhesse.
 
Naplózott Naplózott  
  Az adminisztrátor megtiltotta a mindenki által történő hozzászólást.
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat

Online TV nézés ingyen - online RTL Klub, TV2 online, m1, m2, Sport TV csatornák, magyar online tv adók

Az Online Média oldal online TV nézéssel és online rádió hallgatással foglalkozik. Online TV és rádióadók ingyen! 2007 óta működő folyamatosan frissülő TV nézéssel és rádiózással foglalkozó médiaportál. Külföldi és magyar online TV csatornák: M1, M2, Duna TV, RTL Klub, TV2, sportcsatornák stb.

Tévézz az interneten - Online média! TV nézéssel, TV műsorokkal kapcsolatos rendszeresen frissülő hírek és RSS hírszolgáltatás, újdonságok, fórum és csetelési lehetőség TV nézés közben. Sportesemények élő közvetítése, mesefilmek, kabaréfelvételek: Hofi, Markos-Nádas, Fábry, Gálvölgyi-Bajor stb.

KEDVENCEKBE

 

MAGYAR ONLINE TV ADÓK


MAGYAR ONLINE RÁDIÓK


FACEBOOK & GOOGLE
HÍRLEVÉL

Hírlevél beállítások módosítása
Online Média
Regisztráljon a feliratkozás előtt!
Még nincs azonosítód? Regisztrálj

LETÖLTÉS

 A lejátszáshoz szükséges programok:


ONLINE TV MŰSOR

Magyar Televízió MTV
Magyar Televízió 2, MTV2
Duna Televízió, Duna TV
Duna Autonómia, Duna TV
HírTV
TV2
RTL Klub
Magyar ATV
Budapest TV
BBC Prime

Spam Killer

2004-2015 @ Minden jog fenntartva.  All rights reserved.   Online Média   Ingyenes online TV és rádió adók interneten
Jogi nyilatkozat