ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK AZ ONLINE MÉDIA OLDALON TALÁLHATÓ INFORMÁCIÓKRÓL

A http://onlinetvradio.info-n (továbbiakban: Online Média) megjelent hírek, cikkek, képek továbbközléséhez a weboldal üzemeltetője hozzájárul, de ez a továbbközlés csakis a forrás pontos megjelölésével történhet (link). A tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A TV adások, klippek, stream folyamok rögzítése tilos!

Az Online Média által üzemeltetett weboldalon megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Az üzemeltető törekszik ezen információk folyamatos frissítésére, azonban azok teljességéért, helytállóságáért, esetleges módosulásáért, hitelességéért nem vállal felelősséget. Az Online Média weboldalon megjelenő információk és adatok bármilyen módon való felhasználása kizárólag a felhasználó saját felelősségére történhet.

Az oldalon található TV csatornák, illetve videó streamek az internetről származnak, melyek az Online Média tudomása szerint ingyenesen sugározhatóak. Amennyiben tudomásunkra jut, hogy oldalunkon olyan csatorna működik, amely sugárzására nincs jogunk, természetesen töröljük azt az oldalról.

Adatvédelmi nyilatkozat a Google-ról és a DoubleClick DART cookie-ról:

AZ ONLINE MÉDIA OLDALON TALÁLHATÓ LINKEK

Ezen a lapon más weboldalakra mutató linkek is találhatók. Az Online Média semminemű felelősséget nem vállal ezen linkek által elért honlapok tartalmáért, illetve ezen honlapok adatkezelési biztonságáért.

AZ ONLINE MÉDIA FÓRUMA

Az Online Média oldal fórumai a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesülete (MTE) ajánlásai alapján készült alapelvek szerint moderáltak.

A moderátor szavatolja a kulturált, tárgyszerű beszélgetést és nem szerkeszti a fórumokban megjelenő üzeneteket. Megeshet, hogy moderátoraink figyelmét egyes oda nem illő bejegyzések elkerülik, ezért kérünk mindenkit, hogy ha olyan bejegyzést találnak, amely megítélésük szerint akadályozza a kulturált társalgást, jelezzék ezt a Kapcsolat menüponton keresztül.

Mikor törölnek a moderátorok egy bejegyzést?

 

<< VISSZA AZ ONLINE MÉDIA OLDALRA <<