ONLINE MÉDIA - Ingyen ONLINE TV és ONLINE RÁDIÓ az interneten! Saját webrádió készítése!
INGYEN online TV és RÁDIÓ adók rendszeres frissítéssel!

FELVETT TV MŰSOROK

Kabaré TV
Mese TV

MAGYAR TV CSATORNÁK

Bácska TV
Budapest TV
Cool TV
Duna TV
Duna Autonómia TV
E-Klub TV
Fix TV
FullArts TV
Halom TV
HírTV
HotSpot TV
Magyar ATV
Minimax TV
MTV1
MTV2
M1 Televízió Mátészalka
Nyíregyházi Televízió
Rend Televízió
RTL Klub
SimSport TV
SopronTV
Szeged Városi Televízió
Szombathelyi Televízió
SzuperNetTV
TV2
TV13
Utifilm TV
VitalTV
Zenit TV
Zugló TV

HÍRSZOLGÁLTATÁS

PARTNEREK

Sütemény receptek
 
Online Cégkatalógus

Online Média arrow TV műsorajánló

TV műsorajánló


Állomás (17:05 DUNA Televízió)

PDF Nyomtatás
TV Műsorajánló
Írta: Online Média - INGYEN ONLINE TV és rádióadók   
2009. október 30.
Tuslag vasútállomása valahol a szerb, a román és a magyar határ találkozásánál épült olyan régen, hogy akkor még nem is volt itt határ. Mindössze Józsi, az állomásfőnök, Ervin, a forgalmista és Irén, a pénztárosnő dolgozik az állomáson, de itt él Józsi felesége és tizenhat éves lánya is. Tuslag nem éppen vasúti csomópont, az állomás kicsi, a falu se nagy, és kérem, térképen ne keressék, mert pillanatnyilag nem található. Ennek több oka is van. Vasúti átszervezések, a térképek hiányossága, kevesen laknak a faluban, de hogy kerüljem a mellébeszélést, legfőképp az az ok, hogy csak a Duna Televízióban létezik. Balogh Zsolt rendező vállalkozott arra, hogy megteremti a nem létező állomás világát, így Önök is láthatják az igazi Tuslag állomását, a maga kézzelfogható valóságában. A megjelenítésben olyan nagyszerű színészek segítettek, mint Börcsök Enikő, Csuja Imre, Telekes Péter, Györgyi Anna, Soltész Bözse és még sokan mások. Az első részben a tuslagi polgármester-választás bonyodalmaiba csöppenünk bele, a második rész pedig egy titokzatosan hallgatag nagymamáról szól.A sorozat zenei világát a Besh-o-drom szolgáltatja.A vasutasbálon Izaura (Sanchez) Mexikóból elszármazott lánynak adta ki magát, és csak Gács barátnője, Hédi jött rá a csalásra. Isaura Sanchez története most folytatódik. Hédi rajong a segédpénztáros-örömlányért, és nem érti, hogy Gács - a pasija - hogy lehet ennyire ellenséges velük. Kitalálja, hogy a következő bulin meg kell jelennie Izaura "mamájának" is, aki természetesen szintén mexikói kell, hogy legyen. Nincs más: Irén ugrik be Senora Irene Sanchez szerepére. Más spanyol szöveg nem lévén, egy mobiltelefon használati utasítását magolja be. Hogy a hazugság miatti gátlásait oldja, kicsit többet iszik a kelleténél, így valóban káprázatos mexikói show-t produkál. Még mindig nem derül ki az igazság, de Gács gyanakszik, és egyre közelebb kerül a leleplezéshez. Izaura még tündököl, és eredeti észrevételei osztatlan sikert aratnak, a spicces Irén is felnő a feladathoz. Ervin zenei ambícióinak enged, amikor újabb dallal rukkol elő, sőt maga is beszáll a zenekarba. Hogy a fiesta teljes legyen, Lupescu jelenik meg, mint Senor Antonio Banderas-Sanchez.
 

Jóbarátok (17:10 VIASAT3)

PDF Nyomtatás
TV Műsorajánló
Írta: Online Média - INGYEN ONLINE TV és rádióadók   
2009. október 30.
A nagysikerű sorozat hat, a húszas éveiben járó fiatal (három férfi és három nő) mindennapjait követi nyomon. A sorozat főszereplői Rachel Karen Green, az elkényeztetett "apuka-kislánya"; Monica Eustace Geller, a kényszeresen rend- és tisztaságmániás séf; Chandler Muriel Bing, a viccelődő okostojás, a szerelemben szerencsétlen irodakukac; Joseph 'Joey' Francis Tribbiani, a szexmániás, gyerekded színész; Ross Eustace Geller, az elvált, stréber paleontológus és Phoebe Buffay, a szórakozott hippi, masszőz, énekesnő és dalszövegíró.Chandler és Joey azon versengenek, hogy ki legyen Ross tanúja az esküvőn. Ross végül Joey-t választja, mert Chandler rettenetesen megsérti. Sajnos a választás nem egyértelműen helyes, mert a legénybúcsú utáni reggel, nincs meg többé a jegygyűrű, és mindenki arra a lányra gyanakszik, akit Joey aznap éjjel hazavitt. Eközben Phoebe a terhesség miatt drasztikus hangulatváltozásoktól szenved...
 

Rejtélyes diagnózis (17:20 Spektrum)

PDF Nyomtatás
TV Műsorajánló
Írta: Online Média - INGYEN ONLINE TV és rádióadók   
2009. október 30.
Ha betegek vagyunk, orvoshoz megyünk. Jönnek a kivizsgálások, a laboratóriumi tesztek, majd megszületik a diagnózis. De mi van, ha mégsem? Amerikában évente több millió beteg emberről nem tudják megállapítani, hogy mi a baja. Ilyenkor újabb és újabb vizsgálatok követik egymást, a páciens végigjárja az összes specialistát, ám mindenki csak tanácstalanul széttárja a karját. Aztán egyszer csak megoldódik a probléma. Vagy azért, mert a beteg saját maga kezd nyomozásba, vagy a családja nem hagyja annyiban a dolgot. Néha az orvosának támad "mentő ötlete", illetve egy új tudományos felfedezés segít a diagnosztizálásban.
 

Joshi Bharat (17:20 TV2)

PDF Nyomtatás
TV Műsorajánló
Írta: Online Média - INGYEN ONLINE TV és rádióadók   
2009. október 30.
A naponta jelentkező show-ban a neves indiai sorselemző, Joshi Bharat nyújt segítséget a hozzá fordulóknak. Hétköznapi emberek egyáltalán nem hétköznapi problémái, és hírességek életének drámái kerülnek képernyőre. Egy azonban mindegyik adásban közös: a probléma megoldatlan nem marad. Joshi mindegyik vendégét ráébreszti, hogy a megoldás saját magában rejlik, csak akarni kell!
 

Híradó este (19:30 m1)

PDF Nyomtatás
TV Műsorajánló
Írta: Online Média - INGYEN ONLINE TV és rádióadók   
2009. október 23.
A Híradó első kézből tájékoztatja a nézőket a fontos hírekről. Objektív, hiteles, szakszerű.
 

Mozi! Mozi! Mozi! (19:30 HBO)

PDF Nyomtatás
TV Műsorajánló
Írta: Online Média - INGYEN ONLINE TV és rádióadók   
2009. október 23.
Werkfilmek az épp Amerikában mozikba kerülő új produkciókról, illetve beszélgetések és háttéranyagok a filmekről.
 

Két pasi meg egy csajszi (19:45 VIASAT3)

PDF Nyomtatás
TV Műsorajánló
Írta: Online Média - INGYEN ONLINE TV és rádióadók   
2009. október 23.
Két egyetemista fiú: Pete, az építészhallgató, barátja, Berg, a filozófuspalánta és egy ifjú, sikeres üzletasszony, Sharon közösen bérelnek egy házat Bostonban. Ebben az új vígjátéksorozatban az ő mindennapjaikat követhetjük figyelemmel.
 

Lonely Planet: Született motoros (19:50 Spektrum)

PDF Nyomtatás
TV Műsorajánló
Írta: Online Média - INGYEN ONLINE TV és rádióadók   
2009. október 23.
Steve Crombie kalandornak született és nyeregben nőtt fel - motorkerékpárjával már a fél világot bejárta. Most különleges feladatra vállalkozik: Ausztráliát szeretné átszelni úgy és ott, ahogyan és ahol még előtte senki sem tette. A kontinens keleti részén hétezer kilométer hosszan elnyúló Nagy Vízválasztó hegység esőerdeiben, félsivatagjaiban, alhavasi legelőin, a hegyvidék teljes hosszában száguld motorkerékpárján.
 

Időjárás-jelentés (19:55 m1)

PDF Nyomtatás
TV Műsorajánló
Írta: Online Média - INGYEN ONLINE TV és rádióadók   
2009. október 23.
 

Szabadság, Szerelem (20:00 m1)

PDF Nyomtatás
TV Műsorajánló
Írta: Online Média - INGYEN ONLINE TV és rádióadók   
2009. október 23.
1956. Magyarország csupán egy kis csatlósállam a szovjet blokkban, de nagyhatalom is: vízilabda-válogatottja verhetetlen. A pólós srácok a vasfüggöny mögött is az élet császárainak érzik magukat; élvezik a sikert és a lányok rajongását, magabiztosak és összetartók. Eddig egyetlen egyszer veszítettek: 1955-ben, amikor egy moszkvai mérkőzésen a bíró nem engedte őket győzni. Mindannyian a visszavágásra, a melbourne-i olimpiára készülnek. Ám a történelem alaposan összekavarja a terveiket. Budapesten kitör a forradalom. A csapat fiatal sztárja, Karcsi és barátja, Tibi belekeveredik az utcai eseményekbe. Eleinte csak a kalandot keresik. Karcsinak megakad a szeme Vikin, a harcias műegyetemista lányon és a nyomában járva eljut a forradalom legfontosabb színhelyeire: ott van a Kossuth téren, majd a Rádió ostrománál is.Idestova egy évtizede foglalkoztatta a gondolat Hollywoodban befutott hazánkfiát, hogy filmet forgasson 1956-ról, így tisztelegve a magyar forradalom emléke előtt. Sokáig nem talált olyan történetet, amely igazán megragadta volna, és izgalmas, átélhető formában mutatná be az akkori eseményeket. "Véletlen egybeesés, hogy pont 1956. december 6-án indultam el Magyarországról, azon a napon, amelyiken a magyar vízilabda-válogatott véres elődöntőt vívott a szovjet csapattal Melbourne-ben - mondja a világhírű producer." Végül ez adta az ötletet a filmhez: a két párhuzamos történelmi esemény, ugyanakkor zajlott az olimpia, mint amikor itthon kitört, majd elbukott a forradalom.
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>

Eredmények 43 - 56 / 71

Online TV nézés ingyen - online RTL Klub, TV2 online, m1, m2, Sport TV csatornák, magyar online tv adók

Az Online Média oldal online TV nézéssel és online rádió hallgatással foglalkozik. Online TV és rádióadók ingyen! 2007 óta működő folyamatosan frissülő TV nézéssel és rádiózással foglalkozó médiaportál. Külföldi és magyar online TV csatornák: M1, M2, Duna TV, RTL Klub, TV2, sportcsatornák stb.

Tévézz az interneten - Online média! TV nézéssel, TV műsorokkal kapcsolatos rendszeresen frissülő hírek és RSS hírszolgáltatás, újdonságok, fórum és csetelési lehetőség TV nézés közben. Sportesemények élő közvetítése, mesefilmek, kabaréfelvételek: Hofi, Markos-Nádas, Fábry, Gálvölgyi-Bajor stb.

KEDVENCEKBE

 

MAGYAR ONLINE TV ADÓK


MAGYAR ONLINE RÁDIÓK


FACEBOOK & GOOGLE
HÍRLEVÉL

Hírlevél beállítások módosítása
Online Média
Regisztráljon a feliratkozás előtt!
Még nincs azonosítód? Regisztrálj

LETÖLTÉS

 A lejátszáshoz szükséges programok:


ONLINE TV MŰSOR

Magyar Televízió MTV
Magyar Televízió 2, MTV2
Duna Televízió, Duna TV
Duna Autonómia, Duna TV
HírTV
TV2
RTL Klub
Magyar ATV
Budapest TV
BBC Prime

Spam Killer

2004-2015 @ Minden jog fenntartva.  All rights reserved.   Online Média   Ingyenes online TV és rádió adók interneten
Jogi nyilatkozat