ONLINE MÉDIA - Ingyen ONLINE TV és ONLINE RÁDIÓ az interneten! Saját webrádió készítése!
INGYEN online TV és RÁDIÓ adók rendszeres frissítéssel!

FELVETT TV MŰSOROK

Kabaré TV
Mese TV

MAGYAR TV CSATORNÁK

Bácska TV
Budapest TV
Cool TV
Duna TV
Duna Autonómia TV
E-Klub TV
Fix TV
FullArts TV
Halom TV
HírTV
HotSpot TV
Magyar ATV
Minimax TV
MTV1
MTV2
M1 Televízió Mátészalka
Nyíregyházi Televízió
Rend Televízió
RTL Klub
SimSport TV
SopronTV
Szeged Városi Televízió
Szombathelyi Televízió
SzuperNetTV
TV2
TV13
Utifilm TV
VitalTV
Zenit TV
Zugló TV

HÍRSZOLGÁLTATÁS

PARTNEREK

Sütemény receptek
 
Online Cégkatalógus

Online Média arrow Online Média arrow Digitális tévézés BitTorrent technológiávalDigitális tévézés BitTorrent technológiával

PDF Nyomtatás
Írta: Online Média - INGYEN ONLINE TV és rádióadók   
2008. március 26.

Az Európai Unió tizennégymillió eurót fordít egy műsorok internetes megosztására alkalmas rendszer kiépítésére - jelentette hétfőn internetes honlapján a BBC brit közszolgálati adó.

Az úgynevezett peer-to-peer (P2P) fájlmegosztó technológiát felhasználó rendszer kifejlesztéshez további ötmillió euróval járul hozzá 21 üzlettárs, köztük például az Európai Rádió-Televízió Szövetség (EBU) és a BBC. A P2P Next névre keresztelt négyéves kutatási program keretében kiépítendő rendszer alkalmas lesz arra, hogy műsorokat továbbítson az otthoni tévékészülékekhez, éppúgy, ahogy azok a hagyományos módszerek - a földi, kábeles, illetve a műholdon keresztül történő programtovábbítás -, amelyekkel a szolgáltatók jelenleg továbbítják a műsorokat a nézőkhöz.

A rendszer az elképzelés szerint BitTorrent technológia alapján fog működni. (Ezt a technológiát ma is sokan használják; filmeket és zeneszámokat töltenek le a segítségével a világhálóról.) Az új műsorszórási eljárás elvileg egyaránt alkalmas lesz tárolt - a felhasználók által letölthető - tartalom kezelésére és élő műsorokról sugárzott tartalom, például sportesemények továbbítására.

Az internetet nagyon olcsón lehet műsorszórásra alkalmazni - mutatott rá Jari Ahola finn szakember, a projekt koordinátora. A szóban forgó technológiával a nézők egyszerre műsorszórók is, mivel a letöltött adatokat továbbítják a többi néző felé. E technika nélkül a műsorszórók az interneten keresztül tévézők táborának növekedésével valószínűleg vereséget szenvednének a nézőkért folytatott küzdelemben - mondta Ahola.

A tervek szerint a rendszer egyes elemei 2008 augusztusában elérhetők lesznek, míg egy teljesebb próbaváltozat, amelynek segítségével a felhasználók már nem csupán számítógépen, hanem tévén élvezhetik a műsorokat - 2009 május végéig készül el. A BBC iPlayer nevű szolgáltatásához - amely lehetővé teszi, hogy az előfizetők letöltsék az internetről a megelőző hét nap műsorait - már részben P2P technológiát alkalmaz.

Forrás: MTI 


Címkék:  digitális tévézés BitTorrent Digitális TV
Utolsó frissítés ( 2008. március 26. )
 
< Előző   Következő >

Online TV nézés ingyen - online RTL Klub, TV2 online, m1, m2, Sport TV csatornák, magyar online tv adók

Az Online Média oldal online TV nézéssel és online rádió hallgatással foglalkozik. Online TV és rádióadók ingyen! 2007 óta működő folyamatosan frissülő TV nézéssel és rádiózással foglalkozó médiaportál. Külföldi és magyar online TV csatornák: M1, M2, Duna TV, RTL Klub, TV2, sportcsatornák stb.

Tévézz az interneten - Online média! TV nézéssel, TV műsorokkal kapcsolatos rendszeresen frissülő hírek és RSS hírszolgáltatás, újdonságok, fórum és csetelési lehetőség TV nézés közben. Sportesemények élő közvetítése, mesefilmek, kabaréfelvételek: Hofi, Markos-Nádas, Fábry, Gálvölgyi-Bajor stb.

KEDVENCEKBE

 

MAGYAR ONLINE TV ADÓK


MAGYAR ONLINE RÁDIÓK


FACEBOOK & GOOGLE
HÍRLEVÉL

Hírlevél beállítások módosítása
Online Média
Regisztráljon a feliratkozás előtt!
Még nincs azonosítód? Regisztrálj

LETÖLTÉS

 A lejátszáshoz szükséges programok:


ONLINE TV MŰSOR

Magyar Televízió MTV
Magyar Televízió 2, MTV2
Duna Televízió, Duna TV
Duna Autonómia, Duna TV
HírTV
TV2
RTL Klub
Magyar ATV
Budapest TV
BBC Prime

Spam Killer

2004-2015 @ Minden jog fenntartva.  All rights reserved.   Online Média   Ingyenes online TV és rádió adók interneten
Jogi nyilatkozat