ONLINE MÉDIA - Ingyen ONLINE TV és ONLINE RÁDIÓ az interneten! Saját webrádió készítése!
INGYEN online TV és RÁDIÓ adók rendszeres frissítéssel!

FELVETT TV MŰSOROK

Kabaré TV
Mese TV

MAGYAR TV CSATORNÁK

Bácska TV
Budapest TV
Cool TV
Duna TV
Duna Autonómia TV
E-Klub TV
Fix TV
FullArts TV
Halom TV
HírTV
HotSpot TV
Magyar ATV
Minimax TV
MTV1
MTV2
M1 Televízió Mátészalka
Nyíregyházi Televízió
Rend Televízió
RTL Klub
SimSport TV
SopronTV
Szeged Városi Televízió
Szombathelyi Televízió
SzuperNetTV
TV2
TV13
Utifilm TV
VitalTV
Zenit TV
Zugló TV

HÍRSZOLGÁLTATÁS

PARTNEREK

Sütemény receptek
 
Online Cégkatalógus

Online Média arrow Online Média arrow Filmbox és Filmbox Plus új TV csatornákFilmbox és Filmbox Plus új TV csatornák

PDF Nyomtatás
Írta: Online Média - INGYEN ONLINE TV és rádióadók   
2010. október 16.
A múlt hetekben lezárult tesztidőszak után most már hivatalos az információ: elindultak az SPI International új csatornái.Év végégig térítésmentesen fogható a két új csatorna. Új tagokkal bővül a FilmBox csatornák családja: mostantól hazánkban is elérhető a FilmBox és a FilmBox Plus.

Az új csatornák az alap- és családi csomagokba kerülnek a szolgáltatóknál: napi 24 órában kínálnak szinkronizált mozi sikereket, izgalmas mini sorozatokat és vadonatúj televíziós megaprodukciókat. A FilmBox és a FilmBox Plus egymást át nem fedő tartalommal és teljesen különálló műsorstruktúrával jelentkezik.

Innentől kezdve tehát minden Közép-Európában jelenlévő FilmBox csatorna fogható a magyar nézők számára is. A FilmBox és a FilmBox Plus a nagyközönséget célozza meg, azaz minden analóg és digitális televíziós felületen elérhető. A FilmBox prémium csomag (amely tartalmazza a FilmBox HD-t, a FilmBox Extrát és a FilmBox Family-t is) pay tv rendszerben, a digitális előfizetők részére utolérhető.

Ingyenes kóstoló - a FilmBox és FilmBox Plus csatornákkal az év végéig térítésmentesen ismerkedhet a Thor 1°Nyugat műholdon keresztül, kódolatlanul.

A FilmBox csatornák világhírű rendezők, parádés szereposztással készült mozi- és magas költségvetésű televíziós filmjeit, sorozatait és mini sorozatait sugározzák. Díjnyertes alkotások, fantasztikus színészek és Hollywood Iegsikeresebb filmjei: ezek a FilmBox csatornák által kínált különleges előnyök.


Nevetést, borzongást, latinos dallamokat és meghatódást ígérnek a Filmbox premierfilmjei: a Gézengúzok karácsonya Leslie Nielsennel, a Ház a ködben Jennifer Connelly-vel és Ben Kingsley-vel, betekintést nyerünk Pinero kalandos életébe és Sophia Loren megmutatja, hogy Ők sem voltak szentek. A bájos Kate és Leopold Meg Ryan főszereplésével, Roberto Benigni megindító Pinokkiója és a szépséges Monicca Belucci Maléna szerepében szintén a Filmbox műsorán.

Októberben Julianne Moore-esték: csütörtökönként az ő filmjei kapnak főszerepet a Filmbox Plus műsorán. További gyönyörű hölgyek tündökölnek a Filmbox Plus premierfilmjeinek főszerepeiben: Nicole Kidman (On-lány), Audrey Tautou (Gyönyörű mocsokságok) és Juliette Binoche (Csokoládé), és megnézhetjük a számos Oscar-díjat elnyert Traffic-et és Chicago-t is.

Forrás: SPI International

Címkék:  ingyentv Online Média hírek INGYEN Online TV és Rádió Filmbox és Filmbox Plus új TV csatornák
 
< Előző   Következő >

Online TV nézés ingyen - online RTL Klub, TV2 online, m1, m2, Sport TV csatornák, magyar online tv adók

Az Online Média oldal online TV nézéssel és online rádió hallgatással foglalkozik. Online TV és rádióadók ingyen! 2007 óta működő folyamatosan frissülő TV nézéssel és rádiózással foglalkozó médiaportál. Külföldi és magyar online TV csatornák: M1, M2, Duna TV, RTL Klub, TV2, sportcsatornák stb.

Tévézz az interneten - Online média! TV nézéssel, TV műsorokkal kapcsolatos rendszeresen frissülő hírek és RSS hírszolgáltatás, újdonságok, fórum és csetelési lehetőség TV nézés közben. Sportesemények élő közvetítése, mesefilmek, kabaréfelvételek: Hofi, Markos-Nádas, Fábry, Gálvölgyi-Bajor stb.

KEDVENCEKBE

 

MAGYAR ONLINE TV ADÓK


MAGYAR ONLINE RÁDIÓK


FACEBOOK & GOOGLE
HÍRLEVÉL

Hírlevél beállítások módosítása
Online Média
Regisztráljon a feliratkozás előtt!
Még nincs azonosítód? Regisztrálj

LETÖLTÉS

 A lejátszáshoz szükséges programok:


ONLINE TV MŰSOR

Magyar Televízió MTV
Magyar Televízió 2, MTV2
Duna Televízió, Duna TV
Duna Autonómia, Duna TV
HírTV
TV2
RTL Klub
Magyar ATV
Budapest TV
BBC Prime

Spam Killer

2004-2015 @ Minden jog fenntartva.  All rights reserved.   Online Média   Ingyenes online TV és rádió adók interneten
Jogi nyilatkozat