ONLINE MÉDIA - Ingyen ONLINE TV és ONLINE RÁDIÓ az interneten! Saját webrádió készítése!
INGYEN online TV és RÁDIÓ adók rendszeres frissítéssel!

FELVETT TV MŰSOROK

Kabaré TV
Mese TV

MAGYAR TV CSATORNÁK

Bácska TV
Budapest TV
Cool TV
Duna TV
Duna Autonómia TV
E-Klub TV
Fix TV
FullArts TV
Halom TV
HírTV
HotSpot TV
Magyar ATV
Minimax TV
MTV1
MTV2
M1 Televízió Mátészalka
Nyíregyházi Televízió
Rend Televízió
RTL Klub
SimSport TV
SopronTV
Szeged Városi Televízió
Szombathelyi Televízió
SzuperNetTV
TV2
TV13
Utifilm TV
VitalTV
Zenit TV
Zugló TV

HÍRSZOLGÁLTATÁS

PARTNEREK

Sütemény receptek
 
Online Cégkatalógus

Online Média arrow Online Média arrow Az RTL magát büntette az Eb-döntő alatt, az MTV hiába taroltAz RTL magát büntette az Eb-döntő alatt, az MTV hiába tarolt

PDF Nyomtatás
Írta: Online Média - INGYEN ONLINE TV és rádióadók   
2008. július 16.
Több év alatt felgyülemlett ORTT-büntetéseket törlesztett összevonva az RTL Klub az MTV-nek kétmilliós nézettséget hozó foci Eb-döntő alatt, elsötétítve a képernyőt a túl sok nézőt amúgy sem ígérő sávban - írja a Népszabadság. Az Index eközben azt számolta ki, hogy a köztévé Eb-közvetítéséből csaknem egymilliárdot az adófizetők állhattak a hirdetők helyett.

A műsorújságok szerint a foci Eb-döntőjével szembeküldeni tervezett Nicsak, ki beszél című film vetítése helyett elsötétítette képernyőjét az RTL Klub vasárnap este főműsoridőben, nyolc és tíz óra között: mindössze néhány fehér felirat hirdette, hogy az adó éppen különböző ORTT-büntetéseit tudja le. A bírságokat még egy 2005-ös A rettegés foka epizód, illetve egy-egy 2006-os Barátok közt és Fókusz-adás miatt szabta ki a hatóság, az RTL Klub azonban megtámadta a döntéseket, így csúszhatott és torlódhatott össze a végrehajtás vasárnapra, ami a focimámor miatt amúgy sem ígérte a szokásos nézőszámot a csatornának. A komor feliratokat az AGB adatai szerint az éppen tévézők 5,4 százaléka nézte kitartóan. (Mint a Kreatív Online hétfőn megírta, a döntőt 2,1 millió ember nézte, ami rég látott, néhány tized híján 50 százalékos közönségarányt jelentett az MTV-nek.)

Az RTL Klub egyébként az egyetlen csatorna, amely elsötétítéssel törleszthet a hibákért: a többi adó már mind aláírta azt a szerződésmódosítást, amely szerint a szabályok megszegése esetén kötbért fizetnek. Vékony Éva, az ORTT Népszabadságnak nyilatkozó szóvivője szerint egy moratórium miatt leghamarabb jövőre módosíthatják az RTL szerződését is.

Forrás:index.hu
MTV: egymilliárd lehet a mínusz

Az Index úgy tudja, az MTV-nek összesen 1,3 milliárd forintba került az Eb-közvetítés - a Világgazdaság 2006-ban még 900 millióról számolt be, az azonban csak az alapjogokat tartalmazta, az internetes jogokat és a közvetítés tárgyi és személyi költségeit nem. A közvetítés lehetőségére szintén licitáló RTL Klub a lap szerint 600 millió körüli összeget ígért, és még úgy is inkább marketinghatást, mint közvetlen megtérülést remélt, hogy a köztévé hat percével ellentétben óránként tizenkét perc reklámot adhat el.

A híroldal számításai szerint az MTV azzal együtt is legfeljebb 250 milliós többletbevételt szerezhetett a reklámokból, hogy - mint a Napi Gazdaság korábban megírta -, a szokásos, utólag számolt árképzés helyett egyedi eseményáron adta el a helyeket. Ezek szerint több mint egymilliárd forintot a saját - adófizetők adta - költségvetéséből állt, miközben a milliós nézettségi adatokat hozó meccsek után a nézők valószínűleg visszapártolnak a két nagy kereskedelmi csatornához, mivel az MTV nem pakolt más témájú, meghatározó műsorokat a közvetítések köré, korábbi húzóműsorait pedig pont leállította a nyári szezonra.
Címkék:  RTL Klub MTV
Utolsó frissítés ( 2008. július 24. )
 
< Előző   Következő >

Online TV nézés ingyen - online RTL Klub, TV2 online, m1, m2, Sport TV csatornák, magyar online tv adók

Az Online Média oldal online TV nézéssel és online rádió hallgatással foglalkozik. Online TV és rádióadók ingyen! 2007 óta működő folyamatosan frissülő TV nézéssel és rádiózással foglalkozó médiaportál. Külföldi és magyar online TV csatornák: M1, M2, Duna TV, RTL Klub, TV2, sportcsatornák stb.

Tévézz az interneten - Online média! TV nézéssel, TV műsorokkal kapcsolatos rendszeresen frissülő hírek és RSS hírszolgáltatás, újdonságok, fórum és csetelési lehetőség TV nézés közben. Sportesemények élő közvetítése, mesefilmek, kabaréfelvételek: Hofi, Markos-Nádas, Fábry, Gálvölgyi-Bajor stb.

KEDVENCEKBE

 

MAGYAR ONLINE TV ADÓK


MAGYAR ONLINE RÁDIÓK


FACEBOOK & GOOGLE
HÍRLEVÉL

Hírlevél beállítások módosítása
Online Média
Regisztráljon a feliratkozás előtt!
Még nincs azonosítód? Regisztrálj

LETÖLTÉS

 A lejátszáshoz szükséges programok:


ONLINE TV MŰSOR

Magyar Televízió MTV
Magyar Televízió 2, MTV2
Duna Televízió, Duna TV
Duna Autonómia, Duna TV
HírTV
TV2
RTL Klub
Magyar ATV
Budapest TV
BBC Prime

Spam Killer

2004-2015 @ Minden jog fenntartva.  All rights reserved.   Online Média   Ingyenes online TV és rádió adók interneten
Jogi nyilatkozat